Diensten | Presentaties & workshops over e-health

Regelmatig verzorg ik presentaties, workshops en trainingen over e-health of social media. Soms zijn deze bijeenkomsten een onderdeel van de adviesprojecten. Op andere momenten gaat het om eenmalige sessies; in besloten kring of tijdens openbare conferenties en congressen.

presentatiePresentaties

Incompany
Ik verzorg informatie- en inspiratiesessies over e-health en social media. De doelstellingen, inhoud en vorm ervan zijn altijd in overleg. Daarmee zijn mijn sessies heel geschikt als onderdeel van interne team- of beleidsdagen.

Conferenties en congressen
Ik ben inzetbaar voor presentaties en workshops op publieke bijeenkomsten. Dit kan ook in samenwerking met één van mijn opdrachtgevers naar aanleiding van een project of praktijkcase.Een selectie van mijn presentaties tijdens open bijeenkomsten is te vinden op slideshare.

Meer weten over mijn aanpak, werkwijze en resultaten? Kijk bij praktijkcasesover mij of neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Workshops en trainingen

Mijn workshops en trainingen zijn altijd op maat. Bij de voorbereiding en uitwerking leg ik verbinding met de thema’s die spelen zodat mijn inzet ook daadwerkelijk effect heeft op gedrag van deelnemers en resultaten voor de organisatie. Bij de samenstelling van het programma maak ik gebruik van modules die ik de afgelopen jaar ontwikkeld heb en inmiddels beproefd zijn. Ik heb een uitgebreid aanbod van thema’s en werkvormen beschikbaar. Hieronder een aantal voorbeelden.

E-health

 • Wat is e-health, welke toepassingsmogelijkheden zijn er, welke zijn relevant voor jouw organisatie?
 • Trends en ontwikkelingen
 • De stand van zaken in Nederland in de verschillende zorgsectoren
 • De verschillende vraagstukken die er leven (o.a. privacy, financiering, voor welke doelgroep)
 • E-health als onderdeel van eigentijdse zorg en preventie: ‘blended care’
 • Hoe kom je tot een visie en strategie en wanneer is dat belangrijk?
 • Hoe kom je in beweging om samen te werken aan digitale zorg?
 • Kleine stappen zetten: experimenteren met e-health en hoe pak je dat aan
 • Best practices vanuit zorgaanbieders en zorggebruikers uit verschillende sectoren
 • Kick-off bijeenkomsten voor projecten
 • Hoe organiseer je patiëntenparticipatie?
 • Werkvormen gericht op inbreng van gebruikersperspectief

De workshops en trainingen kunnen goed inzet worden voor gezamenlijke kennisopbouw over e-health binnen een team of organisatie. Op die manier vormen zij een goede combinatie met mijn boek Beter met eHealth in 60 minuten.

Het uitnodigen van gastsprekers of het organiseren van werkbezoeken kan indien gewenst, deel uit maken van workshops en trainingen.

Meer weten over mijn aanpak, werkwijze en resultaten? Kijk bij praktijkcasesover mij of neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Schermafdruk 2016-06-16 14.28.34

 

 

 

Schermafdruk 2016-06-16 14.12.28

Top