Diensten | E-health – Advies & Projectleiding

Onze samenleving digitaliseert in rap tempo. De gezondheidszorg is daarin geen eiland. E-health biedt nieuwe mogelijkheden voor de gezondheidszorg. De verwachtingen van e-health zijn hooggespannen, de praktijk blijkt weerbarstig. Hoe krijg je e-health werkend in de dagelijkse praktijk? Ik help organisaties en teams om daadwerkelijk aan de slag te gaan met met digitale diensten als onderdeel van eigentijdse gezondheidszorg, preventie en welzijn.

Er leven veel vragen over e-health:

  • Hoe pakken we het aan?
  • Wat is ervoor nodig?
  • Welke mogelijkheden biedt e-health?
  • Waar moeten we beginnen?
  • Wat betekent dit voor ICT?
  • Hoe weten we wat patiënten willen?
  • Hoe krijgen we collega’s mee?

Voor een adequate aanpak van e-health is het belangrijk om goed zicht te hebben op het werkterrein van e-health. Vanuit dit overzicht kunnen keuzes worden gemaakt per organisatie: enerzijds over de relevante toepassingsmogelijkheden, anderzijds over een passende aanpak. Zo lukt het om op eigen tempo de gewenste resultaten te realiseren. Samen met mensen die e-health waar moeten maken in de praktijk: zorgverleners en patiënten/cliënten.

Door mijn jarenlange en brede ervaring ben ik inzetbaar in verschillende rollen. De afwisseling van enerzijds inbreng van kennis en anderzijds verantwoordelijk zijn voor realisatie draagt bij aan een goede kijk op ambities en haalbaarheid ervan.

Als adviseur help ik opdrachtgevers met het ontwikkelen van een visie, het stellen van doelen en het maken van een plan.
Als kwartiermaker kan ik helpen om de projectenorganisatie in te richten.
Als project- of programmaleider  ben ik beschikbaar voor het realiseren van resultaten samen met het projectteam.
Als coach werk ik voor opdrachtgevers of projectleiders die een gesprekspartner zoeken voor het versterken van hun rol in de e-health projecten.

Meer weten over mijn aanpak, werkwijze en resultaten voor opdrachtgevers? Kijk bij praktijkcases, over mij of neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

handen-iphone-hart-960X400

 

 

 

Top