2-Daagse training E-health & Design Thinking

Patiëntgericht werken aan innovatie van zorg

ehealth-design-thinking-225x150Samen met de DesignThinkers Group organiseer ik op 14 en 28 maart 2017 een 2-daagse training E-health & Design Thinking. De training biedt inspiratie, kennis en praktische handvatten voor het toepassen van Design Thinking in het werkveld van e-health en zorginnovatie. Leren door te doen staat centraal.

Design Thinking: denk en werk met de eindgebruikers voor ogen

Hoe kom je tot de inzet van digitale toepassingen voor gezondheid en zorg die gewaardeerd én gebruikt worden door patiënten, cliënten, artsen, verpleegkundigen en andere eindgebruikers?
Design Thinking biedt instrumenten en methodieken om op gestructureerde en praktische wijze ‘mensgericht’ producten en diensten te ontwikkelen. De werkwijze van Design Thinking zorgt voor een samenwerking van alle stakeholders waarbij het perspectief van het eindgebruiker voortdurend centraal wordt gesteld. Design Thinking is afkomstig uit de ontwerpwereld, maar wordt inmiddels toegepast door bedrijven, overheden en zorgorganisaties voor product- en procesinnovatie.

Programma eHealth en Design Thinking


Meer informatie of aanmelden
Kijk voor alle informatie over de training op de website van Design Thinkers Academy

Top