eHealth best practice day Zorgvisie – workshop

Hoe kom je in beweging met eHealth 225x150Hoe kom je in beweging met eHealth? Op 18 mei verzorgde ik samen met Yvonne ter Telgte van Capri Hartrevalidatie een workshop op de eHealth Best Practice Day georganiseerd door Zorgvisie. De centrale vraag van de conferentie was: Hoe moet eHealth geimplementeerd worden?
Tijdens onze sessie waarvoor ruim 6o mensen zich inschreven deelden we kennis en ervaringen met aanpak van eHealth bij Capri Hartrevalidatie en wisselden deelnemer praktijktips over implementatie van eHealth vanuit hun organisaties uit.
Wat roze hardloopschoenen hiermee te maken hebben? Bekijk de presentatie.

 

[slideshare id=62155016&doc=congresehealthbestpracticeszorgvisie20160518-160518182023]


Meer informatie
Capri Hartrevalidatie
eHealth Best Practice Day – Zorgvisie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van eHealth en hoe je komt tot goede inzet daarvan?
Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Top