eHealth best practice day Zorgvisie – workshop

Hoe kom je in beweging met eHealth 225x150Hoe kom je in beweging met e-health? Op 18 mei verzorgde ik samen met Yvonne ter Telgte van Capri Hartrevalidatie een workshop op de eHealth Best Practice Day georganiseerd door Zorgvisie. De centrale vraag van de conferentie was: Hoe moet e-health geimplementeerd worden?
Tijdens onze sessie waarvoor ruim 6o mensen zich inschreven deelden we kennis en ervaringen met aanpak van e-health bij Capri Hartrevalidatie en wisselden deelnemer praktijktips over implementatie van e-health vanuit hun organisaties uit.
Wat roze hardloopschoenen hiermee te maken hebben? Bekijk de presentatie.

 

[slideshare id=62155016&doc=congresehealthbestpracticeszorgvisie20160518-160518182023]


Meer informatie
Capri Hartrevalidatie
eHealth Best Practice Day – Zorgvisie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van e-health en hoe je komt tot goede inzet daarvan?
Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Top